Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Coca Cola Με Stevia


Η Coca Cola Stevia είναι ένα νέο προϊόν της The Coca Cola Company που χαρακτηρίζεται από την υπέροχη, γλυκιά του γεύση, η οποία προέρχεται αποκλειστικά από το φυτό στέβια (Stevia rebaudiana). Η Coca Cola Stevia δεν περιέχει άλλους τύπους γλυκαντικών ή ζάχαρης. Η εταιρεία, αφοσιωμένη πάντα στο στόχο της - το να  αφουγκράζεται και να ικανοποιεί δηλαδή τις ανάγκες των καταναλωτών, προχώρησε στη δημιουργία του νέου αυτού προϊόντος. 


Στη διαδικασία παραγωγής της Coca Cola Stevia,  μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις ήταν να βρεθεί η κατάλληλη ισορροπία που θα δώσει την ιδανική γεύση. Οι γλυκοσίδες στεβιόλης, ή οι γλυκαντικές ενώσεις της στέβιας, προσδίδουν χαρακτηριστικά πικρής γεύσης,  κάτι που συνιστούσε πρόβλημα. Παρόλα αυτά,  η coca cola stevia αξιοποιεί ένα συγκεκριμένο σημείο του φύλλου της στέβιας ώστε να επιτυγχάνει το υπέροχο ποτό γεύσης με καθαρή επίγευση. Η διαδικασία του να εντοπιστεί το κατάλληλο γλυκαντικό ώστε να αντικατασταθεί η ζάχαρη ήταν από μόνη της μία πρόκληση.  Η Coca-Cola Stevia είναι το αποτέλεσμα ατελείωτων ωρών συνεργασίας, προσπαθειών και  δέσμευσης, ώστε να βρεθεί η κατάλληλη ισορροπία  και να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα. 

Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης και να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής γενικότερα. Ταυτόχρονα όμως επιζητούν τη γνωστή και αγαπημένη γεύση της Coca-Cola, αναψυκτικού με το οποίο μεγάλωσαν, χωρίς όμως  να προσλαμβάνουν τις επιπλέον θερμίδες.  Η προσπάθειά της The Coca Cola Company να γεφυρώσει αυτή τη διαφορά στέφθηκε για άλλη μία φορά με απόλυτη επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου